BLUZË ME QËNDISJE ME MOTIVE ME XHIRAFË Detaje

 

E kaltër - 2926/515

Bluzë jakë e rrumbullakët dhe mëngë të shkurtra. Mbyllje me kopsa në sup. Qëndisje e përparme.

Zgjidh masën

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shih disponueshmërinë në dyqan" është përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga BLUZË ME QËNDISJE ME MOTIVE ME XHIRAFË të Zara-s
Pamje 2 nga BLUZË ME QËNDISJE ME MOTIVE ME XHIRAFË të Zara-s
Pamje 3 nga BLUZË ME QËNDISJE ME MOTIVE ME XHIRAFË të Zara-s