BLUZË ME QËNDISJE ME FISTON Detaje

 

bezhë - 5107/041

Bluzë me jakë të rrumbullakët dhe mëngë të gjata të gufuara me finiturë elastike. Detaje me qëndisje me fiston kombinuar me një ngjyrë. Finiturë me çarje anësore. Mbërthesë në pjesën e përparme me kopsa.

GJATËSIA E MODELIT: 177 CM

  • Përbërja dhe kujdesi për produktin
  • Shih nëse gjendet në dyqane
  • Dërgesa, shkëmbime dhe kthime
  • Ndaj

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shih disponueshmërinë në dyqan" është përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga BLUZË ME QËNDISJE ME FISTON të Zara-s
Pamje 2 nga BLUZË ME QËNDISJE ME FISTON të Zara-s
Pamje 3 nga BLUZË ME QËNDISJE ME FISTON të Zara-s
Pamje 4 nga BLUZË ME QËNDISJE ME FISTON të Zara-s
Pamje 5 nga BLUZË ME QËNDISJE ME FISTON të Zara-s
Pamje 6 nga BLUZË ME QËNDISJE ME FISTON të Zara-s