BLUZË ME QËNDISJE ME FISTON Detaje

 

Lejla - 3564/027

Bluzë me jakë të rrumbullakët dhe jakë V dhe mëngë nën bërryl. Detaje me flutura me qëndisje me fiston kombinuar me një ngjyrë. Mbërthesë në pjesën e përparme me kopsa.

GJATËSIA E MODELIT: 177 CM

  • Përbërja dhe kujdesi për produktin
  • Shih nëse gjendet në dyqane
  • Dërgesa, shkëmbime dhe kthime
  • Ndaj

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Pamje 1 nga BLUZË ME QËNDISJE ME FISTON të Zara-s
Pamje 2 nga BLUZË ME QËNDISJE ME FISTON të Zara-s
Pamje 3 nga BLUZË ME QËNDISJE ME FISTON të Zara-s
Pamje 4 nga BLUZË ME QËNDISJE ME FISTON të Zara-s
Pamje 5 nga BLUZË ME QËNDISJE ME FISTON të Zara-s
Pamje 6 nga BLUZË ME QËNDISJE ME FISTON të Zara-s
Pamje 7 nga BLUZË ME QËNDISJE ME FISTON të Zara-s
Pamje 8 nga BLUZË ME QËNDISJE ME FISTON të Zara-s