BLUZË ME MËNGË TË FRYRA Detaje

 

E bardhë e thyer - 4772/122

Bluzë me jakë të rrumbullakët dhe mëngë të shkurtëra të fryra me finiturë llastiku.

JOIN LIFE
Care for fiber: 100 % pambuk organik.
Pambuku organik kultivohet nëpërmjet praktikave që na ndihmojnë të mbrojmë biodiversitetin, siç është rotacioni i kultivimeve ose përdorimi i fertilizuesve natyrorë.

Zgjidh masën

Zgjidh ngjyrën

3 MË SHUMË NGJYRA
Zgjidh ngjyrën
  • Përbërja dhe kujdesi për produktin
  • Shih nëse gjendet në dyqane
  • Dërgesa, shkëmbime dhe kthime
  • Ndaj

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Pamje 1 nga BLUZË ME MËNGË TË FRYRA të Zara-s
Pamje 2 nga BLUZË ME MËNGË TË FRYRA të Zara-s
Pamje 3 nga BLUZË ME MËNGË TË FRYRA të Zara-s
Pamje 4 nga BLUZË ME MËNGË TË FRYRA të Zara-s