BLUZË ME MËNGË TË FRYRA Detaje

 

E bardhë e thyer - 1204/363

Bluzë me jakë të drejtë dhe mëngë të shkurtra të gufuara. Mbyllje me kopsa përpara dhe finiturë me flutura poshtë.

JOIN LIFE
Care for water: Këto veshje janë prodhuar duke përdorur teknologji që reduktojnë konsumin e ujit në proceset e ngjyrosjes.

Zgjidh masën

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shih disponueshmërinë në dyqan" është përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga BLUZË ME MËNGË TË FRYRA të Zara-s
Pamje 2 nga BLUZË ME MËNGË TË FRYRA të Zara-s
Pamje 3 nga BLUZË ME MËNGË TË FRYRA të Zara-s
Pamje 4 nga BLUZË ME MËNGË TË FRYRA të Zara-s
Pamje 5 nga BLUZË ME MËNGË TË FRYRA të Zara-s