BLUZË ME FLUTURA ME GURË Detaje

 

Ngjyrë natyrale - 6050/606

Bluzë jakë e rrumbullakët dhe mëngë të shkurtëra. Aplikim me flutura me detaje me gurë.

Zgjidh masën

Zgjidh ngjyrën

1 Ngjyrë tjetër
Zgjidh ngjyrën
  • Përbërja dhe kujdesi për produktin
  • Shih nëse gjendet në dyqane
  • Dërgesa, shkëmbime dhe kthime
  • Ndaj

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shih disponueshmërinë në dyqan" është përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga BLUZË ME FLUTURA ME GURË të Zara-s
Pamje 2 nga BLUZË ME FLUTURA ME GURË të Zara-s
Pamje 3 nga BLUZË ME FLUTURA ME GURË të Zara-s