BLUZË ME FINITURË SATENI ME STAMPIM Detaje

 

Natyrale/E gjelbër - 2655/238

Bluzë me jakë të ngritur dhe pa mëngë. Tegel asimetrik. Mbyllje mbrapa me çarje dhe fjongo.

GJATËSIA E MODELIT: 177 CM

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shih disponueshmërinë në dyqan" është përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga BLUZË ME FINITURË SATENI ME STAMPIM të Zara-s
Pamje 2 nga BLUZË ME FINITURË SATENI ME STAMPIM të Zara-s
Pamje 3 nga BLUZË ME FINITURË SATENI ME STAMPIM të Zara-s
Pamje 4 nga BLUZË ME FINITURË SATENI ME STAMPIM të Zara-s
Pamje 5 nga BLUZË ME FINITURË SATENI ME STAMPIM të Zara-s
Pamje 6 nga BLUZË ME FINITURË SATENI ME STAMPIM të Zara-s
Pamje 7 nga BLUZË ME FINITURË SATENI ME STAMPIM të Zara-s