BLUZË ME DETAJE ME THEKË Detaje

 

Rozë - 8779/025

Bluzë me jakë të rrumbullakët dhe me mëngë të shkurtra. Detaje aplikimi me thekë kombinuar me një ngjyrë.

Ky artikull nuk përfshin astar të brendshëm.

GJATËSIA E MODELIT: 177 CM

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shih disponueshmërinë në dyqan" është përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga BLUZË ME DETAJE ME THEKË të Zara-s
Pamje 2 nga BLUZË ME DETAJE ME THEKË të Zara-s
Pamje 3 nga BLUZË ME DETAJE ME THEKË të Zara-s
Pamje 4 nga BLUZË ME DETAJE ME THEKË të Zara-s
Pamje 5 nga BLUZË ME DETAJE ME THEKË të Zara-s
Pamje 6 nga BLUZË ME DETAJE ME THEKË të Zara-s
Pamje 7 nga BLUZË ME DETAJE ME THEKË të Zara-s