BLUZË KIND MOOD Detaje

 

Natyrale e hapur - 6224/517

Bluzë me jakë të rrumbullakët dhe mëngë të gjata. Mbyllje në formë loti me kopsë në shpatull. Stampuar në pjesën e sipërme.

Zgjidh masën

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shih disponueshmërinë në dyqan" është përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga BLUZË KIND MOOD të Zara-s
Pamje 2 nga BLUZË KIND MOOD të Zara-s
Pamje 3 nga BLUZË KIND MOOD të Zara-s