BLUZË FOTOGRAFIKE Detaje

 

E bardhë e thyer - 4889/666

Bluzë jakë e rrumbullakët dhe mëngë të shkurtra. Xhep tip i jashtëm në kraharor. Stampim fotografik në pjesën e përparme dhe tekst në anën e pasme.

Zgjidh masën

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shih disponueshmërinë në dyqan" është përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga BLUZË FOTOGRAFIKE të Zara-s
Pamje 2 nga BLUZË FOTOGRAFIKE të Zara-s
Pamje 3 nga BLUZË FOTOGRAFIKE të Zara-s