BLUZË FINITURË SATENI Detaje

 

Kafe - 1058/031

Bluzë e derdhur me jakë V dhe me mëngë të gjata me manshet.

GJATËSIA E MODELIT: 177 CM

JOIN LIFE
Care for fiber: të paktën 25% poliestër e ricikluar.
poliestëra e ricikluar prodhohet nga riciklimi i shisheve plastike, konsumon më pak ujë, më pak energji dhe më pak burime natyrore.

  • Përbërja dhe kujdesi për produktin
  • Shih nëse gjendet në dyqane
  • Dërgesa, shkëmbime dhe kthime
  • Ndaj

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shih disponueshmërinë në dyqan" është përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga BLUZË FINITURË SATENI të Zara-s
Pamje 2 nga BLUZË FINITURË SATENI të Zara-s
Pamje 3 nga BLUZË FINITURË SATENI të Zara-s
Pamje 4 nga BLUZË FINITURË SATENI të Zara-s
Pamje 5 nga BLUZË FINITURË SATENI të Zara-s
Pamje 6 nga BLUZË FINITURË SATENI të Zara-s
Pamje 7 nga BLUZË FINITURË SATENI të Zara-s
Pamje 8 nga BLUZË FINITURË SATENI të Zara-s
Pamje 9 nga BLUZË FINITURË SATENI të Zara-s