BLUZË ELASTIKE Detaje

 

E gjelbër uji - 4222/040

Bluzë me jakë të drejtë dhe me mëngë të gjata. Detaje finiture dhe bel elastik. Finiturë gjysmë veref poshtë.

GJATËSIA E MODELIT: 177 CM

  • Përbërja dhe kujdesi për produktin
  • Shih nëse gjendet në dyqane
  • Dërgesa, shkëmbime dhe kthime
  • Ndaj

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Pamje 1 nga BLUZË ELASTIKE të Zara-s
Pamje 2 nga BLUZË ELASTIKE të Zara-s
Pamje 3 nga BLUZË ELASTIKE të Zara-s
Pamje 4 nga BLUZË ELASTIKE të Zara-s
Pamje 5 nga BLUZË ELASTIKE të Zara-s
Pamje 6 nga BLUZË ELASTIKE të Zara-s
Pamje 7 nga BLUZË ELASTIKE të Zara-s
Pamje 8 nga BLUZË ELASTIKE të Zara-s