BLUZË E THJESHTË PAMBUKU Detaje

 

Gri e errët - 3253/306

Bluzë me jakë të rrumbullakët dhe mëngë të shkurtra.

GJATËSIA E MODELIT: 177 CM

JOIN LIFE
Care for fiber: të paktën 50% pambuk organik.
Pambuku organik kultivohet nëpërmjet praktikave që na ndihmojnë të mbrojmë biodiversitetin, siç është rotacioni i kultivimeve ose përdorimi i fertilizuesve natyrorë.

Zgjidh ngjyrën

2 MË SHUMË NGJYRA
Zgjidh ngjyrën
  • Përbërja dhe kujdesi për produktin
  • Shih nëse gjendet në dyqane
  • Dërgesa, shkëmbime dhe kthime
  • Ndaj

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Pamje 1 nga BLUZË E THJESHTË PAMBUKU të Zara-s
Pamje 2 nga BLUZË E THJESHTË PAMBUKU të Zara-s
Pamje 3 nga BLUZË E THJESHTË PAMBUKU të Zara-s
Pamje 4 nga BLUZË E THJESHTË PAMBUKU të Zara-s
Pamje 5 nga BLUZË E THJESHTË PAMBUKU të Zara-s
Pamje 6 nga BLUZË E THJESHTË PAMBUKU të Zara-s
Pamje 7 nga BLUZË E THJESHTË PAMBUKU të Zara-s
Pamje 8 nga BLUZË E THJESHTË PAMBUKU të Zara-s