BLUZË E THJESHTË ME MËNGË TË GJATA Detaje

 

E zezë - 4424/855

Bluzë elastike me jakë të rrumbullakët dhe mëngë të gjata.

GJATËSIA E MODELIT: 177 CM

Zgjidh ngjyrën

2 MË SHUMË NGJYRA
Zgjidh ngjyrën
  • Përbërja dhe kujdesi për produktin
  • Shih nëse gjendet në dyqane
  • Dërgesa, shkëmbime dhe kthime
  • Ndaj

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shih disponueshmërinë në dyqan" është përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga BLUZË E THJESHTË ME MËNGË TË GJATA të Zara-s
Pamje 2 nga BLUZË E THJESHTË ME MËNGË TË GJATA të Zara-s
Pamje 3 nga BLUZË E THJESHTË ME MËNGË TË GJATA të Zara-s
Pamje 4 nga BLUZË E THJESHTË ME MËNGË TË GJATA të Zara-s
Pamje 5 nga BLUZË E THJESHTË ME MËNGË TË GJATA të Zara-s
Pamje 6 nga BLUZË E THJESHTË ME MËNGË TË GJATA të Zara-s
Pamje 7 nga BLUZË E THJESHTË ME MËNGË TË GJATA të Zara-s