BLUZË E STAMPUAR PJESA E SIPËRME Detaje

 

I bardhë - 1165/034

Bluzë me jakë të rrumbullakët dhe mëngë të shkurtëra. Detaje stampimi përpara në pjesën e sipërme kombinuar me kontrast.

GJATËSIA E MODELIT: 177 CM

JOIN LIFE
Care for fiber: të paktën 50% pambuk organik.
Pambuku organik kultivohet nëpërmjet praktikave që na ndihmojnë të mbrojmë biodiversitetin, siç është rotacioni i kultivimeve ose përdorimi i fertilizuesve natyrorë.

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shih disponueshmërinë në dyqan" është përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga BLUZË E STAMPUAR PJESA E SIPËRME të Zara-s
Pamje 2 nga BLUZË E STAMPUAR PJESA E SIPËRME të Zara-s
Pamje 3 nga BLUZË E STAMPUAR PJESA E SIPËRME të Zara-s
Pamje 4 nga BLUZË E STAMPUAR PJESA E SIPËRME të Zara-s
Pamje 5 nga BLUZË E STAMPUAR PJESA E SIPËRME të Zara-s
Pamje 6 nga BLUZË E STAMPUAR PJESA E SIPËRME të Zara-s
Pamje 7 nga BLUZË E STAMPUAR PJESA E SIPËRME të Zara-s
Pamje 8 nga BLUZË E STAMPUAR PJESA E SIPËRME të Zara-s
Pamje 9 nga BLUZË E STAMPUAR PJESA E SIPËRME të Zara-s