BLUZË E STAMPUAR Detaje

 

E kaltër e mesme - 4442/502

Bluzë me jakë të rrumbullakët me finiturë llastiku dhe mëngë të shkurtëra. Stampim all over.

JOIN LIFE
Care for fiber: 100 % pambuk organik.
Pambuku organik kultivohet nëpërmjet praktikave që na ndihmojnë të mbrojmë biodiversitetin, siç është rotacioni i kultivimeve ose përdorimi i fertilizuesve natyrorë.

Zgjidh masën

Do të të lajmërojmë kur të jetë e disponueshme

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shih disponueshmërinë në dyqan" është përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga BLUZË E STAMPUAR të Zara-s
Pamje 2 nga BLUZË E STAMPUAR të Zara-s
Pamje 3 nga BLUZË E STAMPUAR të Zara-s
Pamje 4 nga BLUZË E STAMPUAR të Zara-s