BLUZË E STAMPUAR Detaje

 

I bardhë - 4087/424

Bluzë me jakë të rrumbullakët dhe mëngë të shkurtra me stampim para të tekstit të kombinuar me kontrast.

GJATËSIA E MODELIT: 189 CM

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shih disponueshmërinë në dyqan" është përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga BLUZË E STAMPUAR të Zara-s
Pamje 2 nga BLUZË E STAMPUAR të Zara-s
Pamje 3 nga BLUZË E STAMPUAR të Zara-s
Pamje 4 nga BLUZË E STAMPUAR të Zara-s
Pamje 5 nga BLUZË E STAMPUAR të Zara-s
Pamje 6 nga BLUZË E STAMPUAR të Zara-s
Pamje 7 nga BLUZË E STAMPUAR të Zara-s