BLUZË E STAMPUAR Detaje

 

E bardhë e thyer - 1716/338

Bluzë me jakë të rrumbullakët dhe mëngë të shkurtra me finiturë me flutura. Mbërthesë me kopsa mbrapa dhe xhepa të mëdhenj poshtë. Stampim all over.

JOIN LIFE
Care for fiber: 100 % pambuk organik.
Pambuku organik kultivohet nëpërmjet praktikave që na ndihmojnë të mbrojmë biodiversitetin, siç është rotacioni i kultivimeve ose përdorimi i fertilizuesve natyrorë.

Zgjidh masën

Zgjidh ngjyrën

2 MË SHUMË NGJYRA
Zgjidh ngjyrën
  • Përbërja dhe kujdesi për produktin
  • Shih nëse gjendet në dyqane
  • Dërgesa, shkëmbime dhe kthime
  • Ndaj

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Pamje 1 nga BLUZË E STAMPUAR të Zara-s
Pamje 2 nga BLUZË E STAMPUAR të Zara-s
Pamje 3 nga BLUZË E STAMPUAR të Zara-s
Pamje 4 nga BLUZË E STAMPUAR të Zara-s