BLUZË E STAMPUAR ME FINITURË SATENI Detaje

 

Ngjyrë vaji - 2492/022

Bluzë me jakë të rrumbullakët dhe mëngë të gjata. Mbërthesë mbrapa me kopsë metalike.

GJATËSIA E MODELIT: 177 CM

  • Përbërja dhe kujdesi për produktin
  • Shih nëse gjendet në dyqane
  • Dërgesa, shkëmbime dhe kthime
  • Ndaj

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shih disponueshmërinë në dyqan" është përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga BLUZË E STAMPUAR ME FINITURË SATENI të Zara-s
Pamje 2 nga BLUZË E STAMPUAR ME FINITURË SATENI të Zara-s
Pamje 3 nga BLUZË E STAMPUAR ME FINITURË SATENI të Zara-s
Pamje 4 nga BLUZË E STAMPUAR ME FINITURË SATENI të Zara-s
Pamje 5 nga BLUZË E STAMPUAR ME FINITURË SATENI të Zara-s
Pamje 6 nga BLUZË E STAMPUAR ME FINITURË SATENI të Zara-s
Pamje 7 nga BLUZË E STAMPUAR ME FINITURË SATENI të Zara-s