BLUZË E STAMPUAR BLESSURES D`AMOUR © 2020 PHOTO SCALA. Detaje

 

E zezë - 4644/401

Bluzë me jakë të rrumbullakët dhe mëngë të shkurtëra të gufuara kombinuar me organza. Detaje stampimi tek pjesa e përparme Blessures d’amour © 2020.Photo Scala.Florence / Christie's Images. Background Photo José Meis.

GJATËSIA E MODELIT: 177 CM

JOIN LIFE
Care for fiber: 100 % pambuk organik.
Pambuku organik kultivohet nëpërmjet praktikave që na ndihmojnë të mbrojmë biodiversitetin, siç është rotacioni i kultivimeve ose përdorimi i fertilizuesve natyrorë.

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shih disponueshmërinë në dyqan" është përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga BLUZË E STAMPUAR BLESSURES D`AMOUR © 2020 PHOTO SCALA. të Zara-s
Pamje 2 nga BLUZË E STAMPUAR BLESSURES D`AMOUR © 2020 PHOTO SCALA. të Zara-s
Pamje 3 nga BLUZË E STAMPUAR BLESSURES D`AMOUR © 2020 PHOTO SCALA. të Zara-s
Pamje 4 nga BLUZË E STAMPUAR BLESSURES D`AMOUR © 2020 PHOTO SCALA. të Zara-s
Pamje 5 nga BLUZË E STAMPUAR BLESSURES D`AMOUR © 2020 PHOTO SCALA. të Zara-s
Pamje 6 nga BLUZË E STAMPUAR BLESSURES D`AMOUR © 2020 PHOTO SCALA. të Zara-s
Pamje 7 nga BLUZË E STAMPUAR BLESSURES D`AMOUR © 2020 PHOTO SCALA. të Zara-s
Pamje 8 nga BLUZË E STAMPUAR BLESSURES D`AMOUR © 2020 PHOTO SCALA. të Zara-s
Pamje 9 nga BLUZË E STAMPUAR BLESSURES D`AMOUR © 2020 PHOTO SCALA. të Zara-s