BLUZË E SHKURTËR ME NYJË Detaje

 

E zezë - 5584/153

Bluzë e shkutër me jakë V dhe pa mëngë. Detaje pëlhure kombinuar me një ngjyrë.

GJATËSIA E MODELIT: 177 CM

  • Përbërja dhe kujdesi për produktin
  • Shih nëse gjendet në dyqane
  • Dërgesa, shkëmbime dhe kthime
  • Ndaj

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Pamje 1 nga BLUZË E SHKURTËR ME NYJË të Zara-s
Pamje 2 nga BLUZË E SHKURTËR ME NYJË të Zara-s
Pamje 3 nga BLUZË E SHKURTËR ME NYJË të Zara-s
Pamje 4 nga BLUZË E SHKURTËR ME NYJË të Zara-s
Pamje 5 nga BLUZË E SHKURTËR ME NYJË të Zara-s
Pamje 6 nga BLUZË E SHKURTËR ME NYJË të Zara-s
Pamje 7 nga BLUZË E SHKURTËR ME NYJË të Zara-s
Pamje 8 nga BLUZË E SHKURTËR ME NYJË të Zara-s