BLUZË E SHKURTËR LËKURË Detaje

 

Bordo e errët - 2154/044

Bluzë me jakë të rrumbullakët dhe pa mëngë. Detaje me kryqëzim mbrapa. Mbërthesë anësore me zinxhir.

GJATËSIA E MODELIT: 177 CM

JOIN LIFE
Care for planet: Lëkurë e regjur duke përdorur praktika më të qëndrueshme.
Këto produkte janë prodhuar në fabrika të lëkurëve të çertifikuara Leather Working Group, duke përdorur energji të rinovueshme dhe teknologji që reduktojnë konsumin e ujit.

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shih disponueshmërinë në dyqan" është përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga BLUZË E SHKURTËR LËKURË të Zara-s
Pamje 2 nga BLUZË E SHKURTËR LËKURË të Zara-s
Pamje 3 nga BLUZË E SHKURTËR LËKURË të Zara-s
Pamje 4 nga BLUZË E SHKURTËR LËKURË të Zara-s
Pamje 5 nga BLUZË E SHKURTËR LËKURË të Zara-s
Pamje 6 nga BLUZË E SHKURTËR LËKURË të Zara-s
Pamje 7 nga BLUZË E SHKURTËR LËKURË të Zara-s
Pamje 8 nga BLUZË E SHKURTËR LËKURË të Zara-s