BLUZË E PËRSHTATUR Detaje

 

E zezë/ E bardhë - 4174/453

Bluzë me jakë të ngritur dhe mëngë të gjata.

GJATËSIA E MODELIT: 177 CM

JOIN LIFE
Care for fiber: 100 % pambuk organik.
Pambuku organik kultivohet nëpërmjet praktikave që na ndihmojnë të mbrojmë biodiversitetin, siç është rotacioni i kultivimeve ose përdorimi i fertilizuesve natyrorë.

Zgjidh ngjyrën

2 MË SHUMË NGJYRA
Zgjidh ngjyrën
  • Përbërja dhe kujdesi për produktin
  • Shih nëse gjendet në dyqane
  • Dërgesa, shkëmbime dhe kthime
  • Ndaj

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shih disponueshmërinë në dyqan" është përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga BLUZË E PËRSHTATUR të Zara-s
Pamje 2 nga BLUZË E PËRSHTATUR të Zara-s
Pamje 3 nga BLUZË E PËRSHTATUR të Zara-s
Pamje 4 nga BLUZË E PËRSHTATUR të Zara-s
Pamje 5 nga BLUZË E PËRSHTATUR të Zara-s
Pamje 6 nga BLUZË E PËRSHTATUR të Zara-s
Pamje 7 nga BLUZË E PËRSHTATUR të Zara-s
Pamje 8 nga BLUZË E PËRSHTATUR të Zara-s
Pamje 9 nga BLUZË E PËRSHTATUR të Zara-s