BLUZË E KOMBINUAR TWEED Detaje

 

Ngjyrë natyrale - 4437/070

Bluzë e derdhur me jakë të rrumbullakët dhe mëngë të gjata. Detaje pëlhure të kombinuar tweed. Xhepa në pjesën e përparme të mëdhenj. Mbërthesë në pjesën e përparme me kopsa.

GJATËSIA E MODELIT: 177 CM

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shih disponueshmërinë në dyqan" është përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga BLUZË E KOMBINUAR TWEED të Zara-s
Pamje 2 nga BLUZË E KOMBINUAR TWEED të Zara-s
Pamje 3 nga BLUZË E KOMBINUAR TWEED të Zara-s
Pamje 4 nga BLUZË E KOMBINUAR TWEED të Zara-s
Pamje 5 nga BLUZË E KOMBINUAR TWEED të Zara-s
Pamje 6 nga BLUZË E KOMBINUAR TWEED të Zara-s
Pamje 7 nga BLUZË E KOMBINUAR TWEED të Zara-s
Pamje 8 nga BLUZË E KOMBINUAR TWEED të Zara-s