BLUZË E KOMBINUAR ME PUPLIN WHITE COLLECTION Detaje

 

I bardhë - 4174/315

Bluzë me jakë të rrumbullakët dhe mëngë të shkurtëra kombinuar me puplin me flutura.

WHITE T-SHIRTS for DENIM collection

GJATËSIA E MODELIT: 177 CM

JOIN LIFE
Care for fiber: 100 % pambuk organik.
Pambuku organik kultivohet nëpërmjet praktikave që na ndihmojnë të mbrojmë biodiversitetin, siç është rotacioni i kultivimeve ose përdorimi i fertilizuesve natyrorë.

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shih disponueshmërinë në dyqan" është përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga BLUZË E KOMBINUAR ME PUPLIN WHITE COLLECTION të Zara-s
Pamje 2 nga BLUZË E KOMBINUAR ME PUPLIN WHITE COLLECTION të Zara-s
Pamje 3 nga BLUZË E KOMBINUAR ME PUPLIN WHITE COLLECTION të Zara-s
Pamje 4 nga BLUZË E KOMBINUAR ME PUPLIN WHITE COLLECTION të Zara-s
Pamje 5 nga BLUZË E KOMBINUAR ME PUPLIN WHITE COLLECTION të Zara-s
Pamje 6 nga BLUZË E KOMBINUAR ME PUPLIN WHITE COLLECTION të Zara-s
Pamje 7 nga BLUZË E KOMBINUAR ME PUPLIN WHITE COLLECTION të Zara-s
Pamje 8 nga BLUZË E KOMBINUAR ME PUPLIN WHITE COLLECTION të Zara-s