BLUZË E KOMBINUAR IMITIM LËKURE Detaje

 

E zezë - 5189/602

Bluzë me jakë të rrumbullakët dhe mëngë të shkurtëra të fryra imitim lëkure.

Zgjidh masën

  • Përbërja dhe kujdesi për produktin
  • Shih nëse gjendet në dyqane
  • Dërgesa, shkëmbime dhe kthime
  • Ndaj

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Pamje 1 nga BLUZË E KOMBINUAR IMITIM LËKURE të Zara-s
Pamje 2 nga BLUZË E KOMBINUAR IMITIM LËKURE të Zara-s
Pamje 3 nga BLUZË E KOMBINUAR IMITIM LËKURE të Zara-s
Pamje 4 nga BLUZË E KOMBINUAR IMITIM LËKURE të Zara-s