BLUZË E KOMBINUAR IMITIM LËKURE Detaje

 

E zezë - 0264/303

Bluzë me jakë të rrumbullakët dhe mëngë të gjata të fryra mbi supe. Detajet e pëlhurës së kombinuar njëngjyrëshe.

GJATËSIA E MODELIT: 177 CM

  • Përbërja dhe kujdesi për produktin
  • Shih nëse gjendet në dyqane
  • Dërgesa, shkëmbime dhe kthime
  • Ndaj

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shih disponueshmërinë në dyqan" është përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga BLUZË E KOMBINUAR IMITIM LËKURE të Zara-s
Pamje 2 nga BLUZË E KOMBINUAR IMITIM LËKURE të Zara-s
Pamje 3 nga BLUZË E KOMBINUAR IMITIM LËKURE të Zara-s
Pamje 4 nga BLUZË E KOMBINUAR IMITIM LËKURE të Zara-s
Pamje 5 nga BLUZË E KOMBINUAR IMITIM LËKURE të Zara-s
Pamje 6 nga BLUZË E KOMBINUAR IMITIM LËKURE të Zara-s
Pamje 7 nga BLUZË E KOMBINUAR IMITIM LËKURE të Zara-s