BLUZË E GJERË ME STAMPIM Detaje

 

E bardhë e thyer - 0679/415

Bluzë me jakë rrumbullake dhe mëngë të shkurtra me stampim përpara kombinuar me kontrast.

GJATËSIA E MODELIT: 189 CM

Zgjidh ngjyrën

1 Ngjyrë tjetër
Zgjidh ngjyrën
  • Përbërja dhe kujdesi për produktin
  • Shih nëse gjendet në dyqane
  • Dërgesa, shkëmbime dhe kthime
  • Ndaj

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shih disponueshmërinë në dyqan" është përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga BLUZË E GJERË ME STAMPIM të Zara-s
Pamje 2 nga BLUZË E GJERË ME STAMPIM të Zara-s
Pamje 3 nga BLUZË E GJERË ME STAMPIM të Zara-s
Pamje 4 nga BLUZË E GJERË ME STAMPIM të Zara-s
Pamje 5 nga BLUZË E GJERË ME STAMPIM të Zara-s
Pamje 6 nga BLUZË E GJERË ME STAMPIM të Zara-s
Pamje 7 nga BLUZË E GJERË ME STAMPIM të Zara-s