BLUZË E BUTË Detaje

 

E bardhë e thyer - 3402/110

Bluzë me jakë të rrumbullakët dhe mëngë të shkurtra me finiturë me pala.

JOIN LIFE
Care for fiber: 100 % pambuk organik.
Pambuku organik kultivohet nëpërmjet praktikave që na ndihmojnë të mbrojmë biodiversitetin, siç është rotacioni i kultivimeve ose përdorimi i fertilizuesve natyrorë.

Zgjidh masën

Zgjidh ngjyrën

2 MË SHUMË NGJYRA
Zgjidh ngjyrën

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shih disponueshmërinë në dyqan" është përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga BLUZË E BUTË të Zara-s
Pamje 2 nga BLUZË E BUTË të Zara-s
Pamje 3 nga BLUZË E BUTË të Zara-s
Pamje 4 nga BLUZË E BUTË të Zara-s
Pamje 5 nga BLUZË E BUTË të Zara-s