BLUZË ASIMETRIKE E GJATË Detaje

 

E zezë - 0722/414

Bluzë prerje e lirshme bërë prej pëlhure me strukturë. Me jakë të rrumbullakët me mëngë të gjata. Tegel asimetrik dhe i çrregullt.

GJATËSIA E MODELIT: 189 CM

JOIN LIFE
Care for fiber: të paktën 50% pambuk i ricikluar.
Prodhimi i pëlhurave të ricikluara ka një impakt më të ulët mjedisor; konsumon më pak ujë, më pak energji dhe më pak burime natyrore.

  • Përbërja dhe kujdesi për produktin
  • Shih nëse gjendet në dyqane
  • Dërgesa, shkëmbime dhe kthime
  • Ndaj

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Pamje 1 nga BLUZË ASIMETRIKE E GJATË të Zara-s
Pamje 2 nga BLUZË ASIMETRIKE E GJATË të Zara-s
Pamje 3 nga BLUZË ASIMETRIKE E GJATË të Zara-s
Pamje 4 nga BLUZË ASIMETRIKE E GJATË të Zara-s
Pamje 5 nga BLUZË ASIMETRIKE E GJATË të Zara-s
Pamje 6 nga BLUZË ASIMETRIKE E GJATË të Zara-s
Pamje 7 nga BLUZË ASIMETRIKE E GJATË të Zara-s
Pamje 8 nga BLUZË ASIMETRIKE E GJATË të Zara-s
Pamje 9 nga BLUZË ASIMETRIKE E GJATË të Zara-s