BLUZË ©THE ROLLING STONES Detaje

 

Gri - 1277/130

Bluzë me jakë rrumbullake dhe mëngë të shkurtra. Stampuar © THE ROLLING STONES në pjesën e përparme.

JOIN LIFE
Care for fiber: 100 % pambuk organik.
Pambuku organik kultivohet nëpërmjet praktikave që na ndihmojnë të mbrojmë biodiversitetin, siç është rotacioni i kultivimeve ose përdorimi i fertilizuesve natyrorë.

Zgjidh masën

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shih disponueshmërinë në dyqan" është përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga BLUZË ©THE ROLLING STONES të Zara-s
Pamje 2 nga BLUZË ©THE ROLLING STONES të Zara-s
Pamje 3 nga BLUZË ©THE ROLLING STONES të Zara-s
Pamje 4 nga BLUZË ©THE ROLLING STONES të Zara-s