BLAZER MËNGË TË MBLEDHURA Detaje

 

E zezë - 2136/470

Blazer me jakë xhakete dhe mëngë të gjata të përveshura me anë të një rripi. Xhepa të përparmë me kapak.

GJATËSIA E MODELIT: 177 CM

  • Përbërja dhe kujdesi për produktin
  • Shih nëse gjendet në dyqane
  • Dërgesa, shkëmbime dhe kthime
  • Ndaj

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Pamje 1 nga BLAZER MËNGË TË MBLEDHURA të Zara-s
Pamje 2 nga BLAZER MËNGË TË MBLEDHURA të Zara-s
Pamje 3 nga BLAZER MËNGË TË MBLEDHURA të Zara-s
Pamje 4 nga BLAZER MËNGË TË MBLEDHURA të Zara-s
Pamje 5 nga BLAZER MËNGË TË MBLEDHURA të Zara-s
Pamje 6 nga BLAZER MËNGË TË MBLEDHURA të Zara-s
Pamje 7 nga BLAZER MËNGË TË MBLEDHURA të Zara-s
Pamje 8 nga BLAZER MËNGË TË MBLEDHURA të Zara-s