BIKINI I MBLEDHUR ME LULE Detaje

 

E kaltër - 5644/645

Ky artikull mund të kthehet vetëm nëse plotësohen disa kushte të veçanta

Bikini me dy pjesë. Top i drejtë finiturë me valëzim me detaje llastiku dhe tiranda të rregullueshme. Mbathje bikini me mes elastik. Stampim me lule all over.

Zgjidh masën

  • Përbërja dhe kujdesi për produktin
  • Shih nëse gjendet në dyqane
  • Dërgesa, shkëmbime dhe kthime
  • Ndaj

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shih disponueshmërinë në dyqan" është përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga BIKINI I MBLEDHUR ME LULE të Zara-s
Pamje 2 nga BIKINI I MBLEDHUR ME LULE të Zara-s
Pamje 3 nga BIKINI I MBLEDHUR ME LULE të Zara-s