BALERINA NATYRALE Detaje

 

Kafe - 2516/530

Balerina pambuku me prerje me gërsheta. Mbërthesë me tokëz në anë. Dorëz e pasme për të lehtësuar mbathjen.

Zgjidh masën

  • Përbërja dhe kujdesi për produktin
  • Shih nëse gjendet në dyqane
  • Dërgesa, shkëmbime dhe kthime
  • Ndaj

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shih disponueshmërinë në dyqan" është përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga BALERINA NATYRALE të Zara-s
Pamje 2 nga BALERINA NATYRALE të Zara-s
Pamje 3 nga BALERINA NATYRALE të Zara-s
Pamje 4 nga BALERINA NATYRALE të Zara-s
Pamje 5 nga BALERINA NATYRALE të Zara-s