BABY/ PIZHAME OPENWORK ME LULE

Pizhame të plota me jakë të kryqëzuar dhe mëngë të gjata. Mbërthim me perçina përpara. Zbukurim me fjongo dhe detaj me garnitura. Motive me thurje me vrima.

JOIN LIFE Care for water: e prodhuar duke përdorur më pak ujë.

Ngjyrë natyrale | 4174/504

15,95 EUR

Zgjidh masën

  • 0-1 months (56 cm)
  • 1-3 months (62 cm)
  • 3-6 months (68 cm)
  • 6-9 months (74 cm)
  • 9-12 months (80 cm)

Shtoje në shportë

Përpuno porosinë