BABY/ MOKASINË LËKURE

Mokasinë 100% lëkurë lope tip marinari me finiturë kamoshi. Astar i brendshëm pambuku dhe taban 100% lëkure dhie. Shuall gome.

STARFIT® TABAN TEKNIK FLEKSIBËL PREJ SHKUME I PËRBËRË NGA POLIURETANI, MODELUAR PËR TË OFRUAR REHATI MË TË MADHE.

JOIN LIFE Care for planet: të paktën 90% lëkurë e regjur Join Life.

Blu e errët | 8515/930

29,95 EUR

Zgjidh masën

  • 13,6 cm
  • 14,3 cm
  • 14,9 cm
  • 15,6 cm
  • 16,3 cm
  • 16,9 cm
  • 17,6 cm

Shtoje në shportë