BABY/ GUSHORE DHE KAPELË OPENWORK

Pako me gushore me mbërthim me perçinë në anë. Kapelë me finiturë të përthyer poshtë. Motive me thurje me vrima.
Kjo pako është e pandashme, duhet të kthehet e plotë.

JOIN LIFE Care for water: e prodhuar duke përdorur më pak ujë.

Ngjyrë toke | 4174/508

6,95 EUR

Shtoje në shportë

Përpuno porosinë