BABY/ ÇANTË POSTIERI ME THURJE ME GREP

Çantë stil çante postieri 100% pambuk. Mbyllje me litarë të rregullueshëm dhe rrip supi.

Lartësia x Gjerësia x Thellësia: 19 x 16 x 1 cm

E bardhë e papërpunuar | 1511/930

17,95 EUR

Shtoje në shportë