BABY/ ÇANTË POSTIERI ANANAS

Çantë stil çante postieri me model ananasi dhe xhufkë shumëngjyrëshe. Ndarja kryesore me mbyllje me litarë. Rrip supi funksion çante postieri.

Lartësia x Gjerësia x Thellësia: 14 x 14 x 1 cm

E verdhë | 1503/930

15,95 EUR-35%9,99 EUR
Artikujt e shportës nuk mund të rezervohen derisa të përfundojë blerja.

Zgjidh masën

  • 0 cm

Shtoje në shportë