BABY/ ATLETE SPORTIVE ME KONTRAST

Atlete me qafa me detaj pjesësh me kombinim materialesh dhe ngjyrash të ndryshme. Mbërthim me rrip ngjitës përpara dhe lidhëse të rregullueshme. Dorëz e pasme për të lehtësuar mbathjen. Astar i brendshëm dhe taban pambuku 100%. Shuall gome.

STARFIT® TABAN TEKNIK FLEKSIBËL PREJ SHKUME I PËRBËRË NGA POLIURETANI, MODELUAR PËR TË OFRUAR REHATI MË TË MADHE.

I zi | 6209/830

15,99 EUR-35%9,99 EUR
Artikujt e shportës nuk mund të rezervohen derisa të përfundojë blerja.

Zgjidh masën

  • 12,3 cm
  • 12,9 cm
  • 13,6 cm
  • 14,3 cm
  • 14,9 cm
  • 15,6 cm
  • 16,3 cm
  • 16,9 cm
  • 17,6 cm

Shtoje në shportë