BABY/ ATLETE LËKURE

Atlete 100% lëkurë lope. Astar i brendshëm dhe taban pambuku 100%. Mbërthim me lidhëse të rregullueshme dhe shirit ngjitës. Shuall gome me kontrast.

STARFIT®-Taban teknik fleksibël prej shkume i përbërë nga poliuretani, modeluar për të ofruar rehati më të madhe.

E bardhë | 6405/930

25,95 EUR

Zgjidh masën

  • 12,9 cm
  • 13,6 cm
  • 14,3 cm
  • 14,9 cm
  • 15,6 cm
  • 16,3 cm
  • 16,9 cm
  • 17,6 cm

Shtoje në shportë

Përpuno porosinë