ATLETE PA QAFË PREJ PAMBUKU Detaje

 

Rozë - 6831/530

Atlete për hapat e parë 100% pambuk. Mbërthesë me shirita ngjitës. Përforcim tek pjesa e përparme me kontrast. Astar i brendshëm dhe taban pambuku.

JOIN LIFE
Care for fiber: të paktën 50% pambuk organik.
Pambuku organik kultivohet nëpërmjet praktikave që na ndihmojnë të mbrojmë biodiversitetin, siç është rotacioni i kultivimeve ose përdorimi i fertilizuesve natyrorë.

Zgjidh masën

  • Përbërja dhe kujdesi për produktin
  • Shih nëse gjendet në dyqane
  • Dërgesa, shkëmbime dhe kthime
  • Ndaj

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shih disponueshmërinë në dyqan" është përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga ATLETE PA QAFË PREJ PAMBUKU të Zara-s
Pamje 2 nga ATLETE PA QAFË PREJ PAMBUKU të Zara-s
Pamje 3 nga ATLETE PA QAFË PREJ PAMBUKU të Zara-s
Pamje 4 nga ATLETE PA QAFË PREJ PAMBUKU të Zara-s
Pamje 5 nga ATLETE PA QAFË PREJ PAMBUKU të Zara-s
Pamje 6 nga ATLETE PA QAFË PREJ PAMBUKU të Zara-s