ATLETE ME KONTRAST Detaje

 

Blu - 4329/530

Atlete në kombinim të pjesëve dhe materialeve të zbardhura. Mbërthesë me lidhëse të rregullueshme. Rrip përpara dhe prapa për një përshtatje të lehtë. Përforcimi i gishtave të këmbëve. Astar i brendshëm dhe model me efektin e memories me 100% pambuk. Bazament i lehtë me volum.

Zgjidh masën

Zgjidh ngjyrën

1 Ngjyrë tjetër
Zgjidh ngjyrën
  • Përbërja dhe kujdesi për produktin
  • Shih nëse gjendet në dyqane
  • Dërgesa, shkëmbime dhe kthime
  • Ndaj

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Pamje 1 nga ATLETE ME KONTRAST të Zara-s
Pamje 2 nga ATLETE ME KONTRAST të Zara-s
Pamje 3 nga ATLETE ME KONTRAST të Zara-s
Pamje 4 nga ATLETE ME KONTRAST të Zara-s
Pamje 5 nga ATLETE ME KONTRAST të Zara-s
Pamje 6 nga ATLETE ME KONTRAST të Zara-s