ATFLETE PLAYSTATION © SONY INTERACTIVE ENTERTAINMENT Detaje

 

Gri - 4323/530

Atlete me punim tip çorape me stampim dhe detaje PLAYSTATION ™. Gjuhëz në pjesën e përparme dhe të pasme për të lehtësuar mbathjen. Rregullim me shirita elastikë përpara. Astar i brendshëm dhe taban me efekt memorie pëlhure. Shuall i lehtë me pjesë për ajrosje dekorative.

Zgjidh masën

  • Përbërja dhe kujdesi për produktin
  • Shih nëse gjendet në dyqane
  • Dërgesa, shkëmbime dhe kthime
  • Ndaj

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Pamje 1 nga ATFLETE PLAYSTATION © SONY INTERACTIVE ENTERTAINMENT të Zara-s
Pamje 2 nga ATFLETE PLAYSTATION © SONY INTERACTIVE ENTERTAINMENT të Zara-s
Pamje 3 nga ATFLETE PLAYSTATION © SONY INTERACTIVE ENTERTAINMENT të Zara-s
Pamje 4 nga ATFLETE PLAYSTATION © SONY INTERACTIVE ENTERTAINMENT të Zara-s
Pamje 5 nga ATFLETE PLAYSTATION © SONY INTERACTIVE ENTERTAINMENT të Zara-s
Pamje 6 nga ATFLETE PLAYSTATION © SONY INTERACTIVE ENTERTAINMENT të Zara-s