ÇORAPE TË GJATA TË HULLIZUAR Detaje

 

E gjelbër - 3864/549

Çorape të gjata të hullizuar.

JOIN LIFE
Care for fiber: të paktën 90% pambuk organik.
Pambuku organik kultivohet nëpërmjet praktikave që na ndihmojnë të mbrojmë biodiversitetin, siç është rotacioni i kultivimeve ose përdorimi i fertilizuesve natyrorë.

Zgjidh masën

Zgjidh ngjyrën

4 MË SHUMË NGJYRA
Zgjidh ngjyrën
  • Përbërja dhe kujdesi për produktin
  • Shih nëse gjendet në dyqane
  • Dërgesa, shkëmbime dhe kthime
  • Ndaj

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Pamje 1 nga ÇORAPE TË GJATA TË HULLIZUAR të Zara-s
Pamje 2 nga ÇORAPE TË GJATA TË HULLIZUAR të Zara-s
Pamje 3 nga ÇORAPE TË GJATA TË HULLIZUAR të Zara-s
Pamje 4 nga ÇORAPE TË GJATA TË HULLIZUAR të Zara-s