ÇORAPE PINKY PACK SPORTIVE Detaje

 

të ndryshme - 6389/400

Pack me tre palë çorapesh tip pinky dhe jacquard të kombinuara me kontrast.

MASË UNIKE

JOIN LIFE
Care for fiber: të paktën 65% pambuk organik.
Pambuku organik kultivohet nëpërmjet praktikave që na ndihmojnë të mbrojmë biodiversitetin, siç është rotacioni i kultivimeve ose përdorimi i fertilizuesve natyrorë.

Zgjidh masën

  • Përbërja dhe kujdesi për produktin
  • Shih nëse gjendet në dyqane
  • Dërgesa, shkëmbime dhe kthime
  • Ndaj

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shih disponueshmërinë në dyqan" është përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga ÇORAPE PINKY PACK SPORTIVE të Zara-s
Pamje 2 nga ÇORAPE PINKY PACK SPORTIVE të Zara-s
Pamje 3 nga ÇORAPE PINKY PACK SPORTIVE të Zara-s