ÇIZME ME QAFA ME KAMOSH ME DY SHTRESA SHUALL TRACK Detaje

 

Kaki - 2176/510

Çizme me qafa të sheshta ngjyrë kaki. Prerje kamosh me dy shtresa. Kapëse anësore elastike në pjesën em pasme me kontrast ngjyrash. Gjuhëza e pasme. Shuall i trashë tip track. Mbërthesë me zinxhir të brendshëm.

Lartësia e shollës 5.5 cm.

Zgjidh masën

  • Përbërja dhe kujdesi për produktin
  • Shih nëse gjendet në dyqane
  • Dërgesa, shkëmbime dhe kthime
  • Ndaj

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Pamje 1 nga ÇIZME ME QAFA ME KAMOSH ME DY SHTRESA SHUALL TRACK të Zara-s
Pamje 2 nga ÇIZME ME QAFA ME KAMOSH ME DY SHTRESA SHUALL TRACK të Zara-s
Pamje 3 nga ÇIZME ME QAFA ME KAMOSH ME DY SHTRESA SHUALL TRACK të Zara-s
Pamje 4 nga ÇIZME ME QAFA ME KAMOSH ME DY SHTRESA SHUALL TRACK të Zara-s
Pamje 5 nga ÇIZME ME QAFA ME KAMOSH ME DY SHTRESA SHUALL TRACK të Zara-s
Pamje 6 nga ÇIZME ME QAFA ME KAMOSH ME DY SHTRESA SHUALL TRACK të Zara-s