ÇIZME ME QAFA LËKURE PJESA E SIPËRME Detaje

 

I zi - 3026/003

Çizme lëkure 100% lëkurë lope. Mbyllje me lidhëse dhe zinxhir anësor. Astar i brendshëm 100% pambuk dhe shtresë starfit 100% lëkurë dashi.

STARFIT®. Model teknik elastik me shkumë poliuretani, modeluar për komoditet maksimal.

Zgjidh masën

  • Përbërja dhe kujdesi për produktin
  • Shih nëse gjendet në dyqane
  • Dërgesa, shkëmbime dhe kthime
  • Ndaj

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Pamje 1 nga ÇIZME ME QAFA LËKURE PJESA E SIPËRME të Zara-s
Pamje 2 nga ÇIZME ME QAFA LËKURE PJESA E SIPËRME të Zara-s
Pamje 3 nga ÇIZME ME QAFA LËKURE PJESA E SIPËRME të Zara-s
Pamje 4 nga ÇIZME ME QAFA LËKURE PJESA E SIPËRME të Zara-s
Pamje 5 nga ÇIZME ME QAFA LËKURE PJESA E SIPËRME të Zara-s
Pamje 6 nga ÇIZME ME QAFA LËKURE PJESA E SIPËRME të Zara-s