ÇIZME ME QAFA E SHESHTË TEKNIKE Detaje

 

E gjelbër Kaki - 7189/001

Çizme me qafa të sheshta ngjyrë kaki. Finiturë teknike në prerje. Elastike në anësoret. Majë dhe shollë e trashë e ndarë lloj e dhëmbëzuar në kontrast ngjyrash. Gjuhëza e pasme në kombinim materialesh.

AIRFIT®. Një model teknik fleksibël i bërë me shkumë të përbërë nga lateks, i krijuar për të ofruar rehati më të madhe.

Lartësia e shollës 4 cm.

Zgjidh masën

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shih disponueshmërinë në dyqan" është përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga ÇIZME ME QAFA E SHESHTË TEKNIKE të Zara-s
Pamje 2 nga ÇIZME ME QAFA E SHESHTË TEKNIKE të Zara-s
Pamje 3 nga ÇIZME ME QAFA E SHESHTË TEKNIKE të Zara-s
Pamje 4 nga ÇIZME ME QAFA E SHESHTË TEKNIKE të Zara-s
Pamje 5 nga ÇIZME ME QAFA E SHESHTË TEKNIKE të Zara-s
Pamje 6 nga ÇIZME ME QAFA E SHESHTË TEKNIKE të Zara-s