ÇIZME LËKURË ME SHOLLË TË DHËMBËZUAR Detaje

 

E bardhë e papërpunuar - 3105/510

Çizme të sheshta lëkure me ngjyrë lëkure. Prerje lëkure. Gjuhëza e pasme. Shollë e trashë e dhëmbëzuar. Mbërthesë me lidhëse dhe zinxhir të brendshëm.

Lartësia e shollës 4.7 cm.

JOIN LIFE
Care for planet: Lëkurë e regjur duke përdorur praktika më të qëndrueshme.
Këto produkte janë prodhuar në fabrika të lëkurëve të çertifikuara Leather Working Group, duke përdorur energji të rinovueshme dhe teknologji që reduktojnë konsumin e ujit.

Zgjidh masën

  • Përbërja dhe kujdesi për produktin
  • Shih nëse gjendet në dyqane
  • Dërgesa, shkëmbime dhe kthime
  • Ndaj

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shih disponueshmërinë në dyqan" është përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga ÇIZME LËKURË ME SHOLLË TË DHËMBËZUAR të Zara-s
Pamje 2 nga ÇIZME LËKURË ME SHOLLË TË DHËMBËZUAR të Zara-s
Pamje 3 nga ÇIZME LËKURË ME SHOLLË TË DHËMBËZUAR të Zara-s
Pamje 4 nga ÇIZME LËKURË ME SHOLLË TË DHËMBËZUAR të Zara-s
Pamje 5 nga ÇIZME LËKURË ME SHOLLË TË DHËMBËZUAR të Zara-s
Pamje 6 nga ÇIZME LËKURË ME SHOLLË TË DHËMBËZUAR të Zara-s
Pamje 7 nga ÇIZME LËKURË ME SHOLLË TË DHËMBËZUAR të Zara-s